Sivý detský sveter s Vianočným motívom - Nelove

Sivý detský sveter s Vianočným motívom

Sivý detský sveter s Vianočným motívom

SKL ILM1009 Winter time Szary

Nový produkt

Sivý detský sveter s Vianočným motívom, vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutý podľa najnovších módnych trendov.

21,60 €



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160 €

Doručenie

do 1 - 10 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Sveter vyrobený z talianskej akrylovej priadze certifikovanej spoločnosťou Oekotex v súlade s normami ISO.

Je elastická a príjemná v rukoväti, ktorá sa nekrčí ani nedeformuje, nevyžaduje osobitnú starostlivosť, dá sa normálne prať v práčke.

Na rozdiel od mnohých prírodných vlákien nespôsobuje alergie ani podráždenie pokožky.

Zloženie: 100% akrylát

Chladné mesiace sú jedinečné obdobie roku, v ktorom radi vyberieme zaujímavé motívy na oblečenie. To platí aj pre odevy pre našich najmenších. Náš internetový obchod ponúka jedinečný detský sveter poľského výrobcu v sivom - zimnom období. Tento model zaujme tlmenými farbami, ktoré sú dokonale prepojené so zimnými motívmi. Kópia bola vyrobená z talianskej akrylovej priadze, ktorá je certifikovaná spoločnosťou Oekotex - v súlade s normami ISO. Výberom oblečenia s takýmto certifikátom si môžete byť istí, že siahate po skutočne kvalitných modeloch. Tento očarujúci sveter zapôsobí nielen svojím vzhľadom, ale aj svojim vynikajúcim výkonom - materiál sa nekrčí ani nedeformuje a zároveň ho môžete prať v práčke. Vďaka fantastickej výrobe - sveter nespôsobuje alergiu ani podráždenie pokožky batoľa. Model sa môže úspešne stať hlavnou dekoráciou štylizácie každého dieťaťa. Je to pohodlná kópia, ktorá poskytuje správne množstvo tepla a dobre sa prispôsobuje telu.

Rozmer50/5662/6874/8086/9298/104
Celková dĺžka3134374043
Šírka v páse2829303132

Špecifikácia
FarbaSivá